Izbori u BiH

izbori_bih_2012   Pred narodom u BiH je još jedna farsa „demokratije“ – tzv. izbori. Ovaj put su to lokalni. Uloga naroda u svemu tome je da samo da „legitimitet“ nečemu protiv čega je, zato što ne vidi trenutno rješenje situacije, odnosno nema ni snage ni dovoljno hrabrosti da istini pogleda u oči i prizna da je jedino rješenje u nasilnom odbacivanju političkog sistema koji mu je silom nametnut. 

   I priča se ponavlja kao i osamdesetih godina kada je narod u BiH ćutao pred nadolazećim zlom, ili bježao u šalu, vic, u „Nadrealiste“, da ne bi sebi priznao da mu se sprema zlo, klanja i progoni. Tako taj isti narod i sada ćuti pred globalnim fašizmom koji mu je stavio omču oko vrata, a čije su sluge domaći političari i kapitalisti raznih profiila. Ćuti poniženi narod, bježeći u apatiju ili, od straha, ponovo u neke „nove nadrealiste“, ne želeći da prizna da je pao u težačko ropstvo, sa sve manje slobode, para i hljeba…

« 1 of 3 »

   No nije narod kriv. On je ionako dosta prepatio i proturio poreko svoje glave. Krive su sve one političke snage koje nemaju dovoljno snage i odlučnosti da krenu jedinim mogućim putem – u pripremu masa za nasilno rušenje kapitalističkog poretka.

   Predstojeći lokalni izbori ce poslužiti da se još jednom narod stavi pred svršeni čin – da nema drugog izlaza osim da izade i glasa za lopove, bandite, nacionaliste i poslušnike, a ofucanim političarima i karijerističkim junošama da i dalje uživaju na narodnoj muci i krčme ono malo što je od BiH ostalo. Zato je izlazak na ovakve izbore dodatno poniženje i gubljenje dostojanstva, ako ga je i ostalo.

   Partija rada poziva narod BiH da bojkotuje predstojeće izbore.

   Partija rad poziva sve one koji se odluče da izadju na izbore da prekriže glasački listić.

   Partija rada poziva svoje pripadnike i simpatizere da uništavaju propagandni materijal našeg klasnog neprijatelja.

   Živjela slobodna BiH na slobodnom Balkanu!