Saopštenje PR – januar 2011

bilten-logo

  Partija rada je izvršila akciju lijepljenja plakata i ostalog propagandnog materijala u sljedećim gradovima: Bijeljina, Banja Luka , Brčko, Doboj, Zenica, Tuzla.

  Cilj akcije je bio da se građani podstaknu na veći otpor teškom ekonomskom stanju u BiH,  i da se podstakne slobodarski i antiimperijalistički duh naroda BiH.

  O ovoj akciji su izvijestili mediji u BiH, uz reakciju građana koji se uglavnom slažu sa porukama PR.

  Na ovu akciju je reagovalo i Udruženje građana "Front" (zanimljiv naziv za "mirotvorce"),  i pozvalo "nadležne" u MUP-u TK da "hitno pokrenu akciju otkrivanja i privođenja članova militarističke, a moguće i terorističke skupine koja pod nazivom Partija rada građane podstiče na nove ratne sukobe."

  Zanimljivo je da samoprozvano "udruženje" ne poziva MUP TK da pohvata ratne zločince, kriminalce, trgovce bijelim robljem, ekonomske kriminalce, ratne profitere, političke bandite koji su odgovorni za smrt desetine hiljada bosanskih građana, a koji  neprestalno  razaraju našu zemlju, nego se okomilo na komuniste.

Partija Rada ne priznaje vaše sudove, vaše "nadležne organe", vaše zakone, koje služe samo jednom: tlačenju  naroda BiH.

Mi ne priznajemo vaš sluganski odnos prema NATO,  WTO  i  IMF.

Mi se borimo protiv fašizma i uvijek ćemo se boriti protiv njega.

Mi ne pristajemo na ubijanje iračke, avganistanske djece i pljačku njihove zemlje , kao što ne priznajemo pljačku bilo kojeg drugog naroda ove planete.

BORBA SE NASTAVLJA!

JEDINO REVOLUCIJOM!

SMRT FAŠIZMU , SLOBODA NARODU!