Štampaj Štampaj

Saopštenje PR – Sjekira za vrat

bil-jan20-02  Posle aktivnosti po BIH, PR nastavlja poropagandne akcije po Srbiji. U akciji Baba do sada su izvršene propagandne aktivnosti u Zrenjaninu, Beogradu, Kruševcu, Trsteniku, Vrnjačkoj Banji, Aranđelovcu, Novom Sadu, Čačku, Vrbasu, Crvenki… Istovremeno partija PR nastavlja sa akcijama u cilju sprečavanja pojačane propagande fašističkih grupa po gradovima Srbije.

  Prošlogodišnja najava režima u Srbiji da će krenuti u odlučnu bornu protiv fašizma je bio samo jedan demagoški poklič i izraz nemoći. PR je uvijek tvrdila da će se na kraju interesi « neprijatelja » – krupnih kapitalista, neoliberalanih marionetskih političara, crkve i fašističkih grupa podudariti, jer su oni svi uključeni na jednom zadatku – odbranu kapitalističkog poretka, a koji je istorija osudila na poraz i koje mase širom svijeta svojim revoltom i odlučnom borbom odbacuju.

  PR rada poziva sve neodlučne da se priključe borbi protiv kapitalizma i nastupajućeg fašizma, prije nego li ih sjekira globalnog fašizma ne tresne za vrat.

  Smrt kapitalizmu i fašizmu !
  Sloboda narodu !